Lena Shafir Creative Consultancy

Design Thinking
introductie workshop

“Als u denkt: ‘Wat is Design Thinking en wat hebben wij eraan?’ dan is het daadwerkelijk ondervinden de beste ingang om antwoord te geven op deze vraag. In de praktijk blijkt namelijk dat mensen de mogelijkheden van Design Thinking pas onderkennen en waarderen als ze het zelf uitgeprobeerd hebben.
Deze laagdrempelige Design Thinking introductie workshop geeft u die mogelijkheid.”
— Lena Shafir

Design Thinking introductie workshop

Zijn er zaken waar uw organisatie al een tijd niet uitkomt of waar uw medewerkers op vastlopen?

 

Zo kan het zijn dat een transitie-, heroriëntatie- of productontwikkelingsproces te traag verloopt en/of dat er behoefte is aan teambuilding.

 

Met behulp van de Design Thinking methode kunnen we dit soort zaken onderzoeken en krijgt u zicht op nieuwe zienswijzen en oplossingen.

De kracht van Design Thinking ervaren

In een ruim twee uur durende interactieve workshop wil ik u laten proeven aan wat Design Thinking uw organisatie te bieden heeft.

 

Want als u denkt: ’Wat is Design Thinking en wat hebben wij eraan?’ dan is het daadwerkelijk ondervinden de beste ingang om antwoord te geven op deze vraag.

 

In de loop der jaren is mij namelijk duidelijk geworden dat mensen de mogelijkheden van Design Thinking pas onderkennen en waarderen als ze het zelf uitgeprobeerd hebben.

Wat we gaan doen tijdens deze Design Thinking
introductie workshop

We beginnen de Design Thinking introductie workshop met een concrete vraag of een struikelblok waar u tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk.

 

Loopt er bijvoorbeeld iets stroef bij de klantenservice of binnen een andere afdeling? Laten we dat dan bij de kop pakken en onderzoeken door een Design Thinking bril.

 

De ervaring is het sterkst als we dit meteen gaan oefenen. Daarná pas vertel ik u meer over de principes en strategieën die ik meestal hanteer. Door deze volgorde begrijpen mensen de Design Thinking methode sneller en beter.

 

Tijd en locatie

Tijdsduur ruim 2 uur
Aantal deelnemers minimaal 2 en maximaal 6
Locatie het kan gewoon bij u op kantoor
Middelen een whiteboard, flip-over of digibord kan handig zijn,
maar is niet persé nodig
Investering € 395 excl. btw (buiten Amsterdam € 445 excl. btw)

Wie geeft deze Design Thinking introductie workshop?

Ik ben Lena Shafir en gebruik als ontwerper al vele jaren de Design Thinking methode. Als docent aan de Kunstacademie leer ik studenten hoe ze het kunnen toepassen. Daarnaast zie ik hoe het mijn klanten vooruithelpt. De mogelijke toepassingen in het bedrijfsleven zijn talrijk en in veel organisaties wordt het al succesvol mee gewerkt.

 

Ik deel graag mijn enthousiasme over Design Thinking met anderen, maar dat doe je dus niet ’zomaar’, omdat die ervaring van er eerst zelf aan proeven zo belangrijk is om het te doorgronden. Vandaar dat ik Design Thinking introductie workshops geef, zodat u en uw medewerkers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de kracht van Design Thinking.

 

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten?

Neem dan nu contact op.
Lena Shafir
+31 6 20 976 000
lena@lenashafir.com